+31 (0)85 – 016 02 48

Franse Alpen | Venosc

825,00

Datum: 07 t/m 14 augustus 2022

Reiscode: 10622

Franse Alpen | Venosc

De Franse Alpen behoeven eigenlijk geen introductie meer. Ze zijn onlosmakelijk verbonden aan de Tour, maar vormen ook decor bij diverse bekende cyclosportive. Ze blijven elke wielrenner trekken, en we vonden het dan ook noodzakelijk een reis naar dit gebied aan te bieden. In augustus 2020 hebben we hier een heerlijke reis gehad, in augustus doen we dat nog een keer goed over!

Je bent alleen? Gezellig als ook jij je inschrijft! Onze reizen zijn met kleine gezelschappen en dat komt de groepssfeer ten goede. Je keert na een gezellige week met nieuwe wielervrienden en vol energie terug richting huis. Het feit dat veel deelnemers steeds weer met ons mee reizen, zegt genoeg.

Bekijk hier hoe de Wielerbus omgaat met corona.

Na het invullen van onderstaande gegevens dien je op het reiskoffertje te klikken (rechtsboven in de hoek) om je reis te bevestigen. Je hoeft dan nog niks te betalen.


We verblijven in het fietshotel Au Bon Accueil. Het eenvoudige en afgelegen berghotel is een prima uitvalsbasis voor een mooie fietsweek, en is gelegen aan de voet van La Bérarde

Het hotel serveert een ontbijtbuffet en beschikt over een lounge waar je kunt genieten van een drankje of een snack. Rond 16.00 uur serveert men een pasta buffet, om na een mooie fietstocht weer op krachten te komen.

Diner
De diners worden gezamenlijk genuttigd in Hotel Au Bon Accueil.

De stad
Vénosc is een gemeente in het Franse departement Isère in de Oisans en telt 935 inwoners.

De fietsomgeving
De franse alpen zijn al vaak decor geweest voor veel wielergevechten en is voor iedere wielertoerist dan ook ‘moetje’ om hier geweest te zijn. Evenementen als Alpe d’HuZes en de Marmotte vinden er hun thuis basis. Je treft er beroemde en beruchte beklimmingen als Alpe d’Huez, Croix de Fer, Les Deux Alpes en Galibier.

Reisprogramma

Onderstaand programma is onder voorbehoud. Het is niet verplicht om deel te nemen aan door Wielerbus georganiseerde tochten, iedereen is vrij om een eigen invulling aan zijn vakantie te geven.

Zondag 7 augustus

Vandaag staat in het teken van de heenreis. Hiervoor zetten we onze touringcar in, voorzien van een mooie aanhanger waar jouw fiets perfect in vervoert kan worden. Je hoeft niets aan jouw fiets te doen, zoals hij thuis steeds klaar staat om door jou gebruikt te worden voor een rondje, zo kun je hem aanbieden aan 1 van onze crew leden. Onderweg doen we enkele stops om de benen te strekken en iedereen de gelegenheid te geven om te eten.

 • ongeveer 04.00 uur Utrecht
 • ongeveer 05.15 uur Eindhoven
 • ongeveer 06.30 uur Maastricht

Maandag 8 augustus t/m vrijdag 12 augustus

Wij bieden jou een fietsprogramma waarbij we al het moois wat dit deel van de Alpen te bieden heeft, zullen laten passeren! Je kunt rekenen op routes met beklimmingen als Alpe d’Huez, Croix de Fer, Les Deux Alpes en Galibier. Bij terugkomst in het hotel staat er een heerlijk pastabuffet voor je klaar.

‘s Avonds zullen we met z’n alle dineren in het hotel.

Zaterdag 13 augustus

Vandaag is de laatste fietsdag. Na onze fietsronde hebben we nog een gezamenlijk diner waarna we onze terugreis richting Nederland aanvangen. Je kunt uiteraard nog de hele dag beschikken over jouw kamer, zodat je fris en fruitig achterover kunt ploffen in de bus.

Zondag 14 augustus

Voor we middag komen we aan in Nederland.

 • 08.00 uur Maastricht (verwachting)
 • 09.30 uur Eindhoven (verwachting)
 • 11.00 uur Utrecht (verwachting)

Reiskosten

Reiskosten

Deze reis brengt voor jou de volgende kosten met zich mee;

Op basis van een eigen kamer betaal je:    €1195,00
Op basis van een tweepersoonskamer:      € 825,00.

Je betaalt niet direct bij boeken. Nadat we jouw boeking hebben gecontroleerd ontvang je een definitieve bevestiging. We vragen vervolgens een aanbetaling van 20% welke je binnen 14 dagen dient te voldoen. Uiterlijk 14 dagen voor vertrek dient de reis volledig te zijn voldaan.

De reissom is inclusief de volgende zaken

 • vervoer per luxe touringcar met extra beenruimte
 • mooie en gezellige groepsritten met onze eigen fietsbegeleiders die meereizen vanuit Nederland
 • schadevrij en verzekert vervoer van jouw fiets in onze hiervoor perfect ingerichte aanhanger
 • hotelovernachtingen
 • ontbijt tijdens verblijf
 • warm pasta buffet tijdens verblijf
 • diners

Kosten die eventueel nog bij jouw reis zouden kunnen komen:

 • eten en drinken tijdens de stops gedurende de busreis
 • dagelijkse lunch; (vaak tijdens fietsentochten)
 • drankjes tijdens diners

Nu boeken

Wissen
 • HoofdboekerLet op: Na het toevoegen van de reis aan je reismand dien je de boeking nog daadwerkelijk te plaatsen.

Mijn reis

0 artikelen

Geen reizen in je reismand.

Totaalbedrag

0,00