+31 (0)85 – 016 02 48

Info over boeken en het corona virus

Het coronavirus houdt de wereld al meer dan een jaar in zijn greep. Ook de reiswereld heeft hiermee te dealen.

We merken aan onze reizigers dat ze graag weer op reis willen. Lekker met de racefiets erop uit naar het buitenland, samen met mensen met dezelfde hobby. De maatregelen om reizen in eerste instantie te beperken, maar inmiddels weer langzaam mogelijk te maken volgen elkaar in spoedig tempo op. Per land verschillen de maatregelen. Logischerwijs proeven we dan ook onzekerheid bij onze reisgasten.

Om boeken toegankelijk te maken, heeft Wielerbus.nl daarom voor alle reizen van 2021 de aanbetaling geschrapt. Je kunt tot twee weken van tevoren kosteloos annuleren. Zo kun je dus ontspannen toeleven naar jouw geboekte reis. Mochten er vervolgens maatregelen gaan gelden die voor jou het reisgenot te veel beperken, kun je alsnog besluiten om niet mee te gaan. Indien Wielerbus van mening is dat we de reis niet naar behoren kunnen aanbieden, zullen wij annuleren en ontvang je ook jouw betaalde kosten retour op jouw bankrekening. We werken in zo’n geval niet met vouchers.

Ben je met Wielerbus fijn op reis, maar dient de situatie zich voor dat er onverhoop gerepatrieerd moet worden, weet dan dat we de touringcar altijd voor de deur van het hotel hebben staan. We zijn niet afhankelijk van overheden of eventueel gesloten luchtvaart.

Vragen? Mail ons gerust, wij staan met een prettig team klaar voor al je vragen.

Mijn reis

0 artikelen

Geen reizen in je reismand.

Totaalbedrag

0,00