+31 (0)85 – 016 02 48

FAQ

Dat klopt! Met de lancering van een nieuwe site hebben we ervoor gekozen om geen eigen omgeving (inlog) in te richten. Je kunt via info@wielerbus.nl altijd informeren naar de status van jouw boeking. We zijn bezig met een de ontwikkeling van een eigen app. We hopen deze in de loop van 2022 te presenteren.

Info over boeken en het corona virus

Het coronavirus houdt de wereld al meer dan een jaar in zijn greep. Ook de reiswereld heeft hiermee te dealen.

We merken aan onze reizigers dat ze graag weer op reis willen. Lekker met de racefiets erop uit naar het buitenland, samen met mensen met dezelfde hobby. De maatregelen om reizen in eerste instantie te beperken, maar inmiddels weer langzaam mogelijk te maken volgen elkaar in spoedig tempo op. Per land verschillen de maatregelen. Logischerwijs proeven we dan ook onzekerheid bij onze reisgasten.

Om boeken toegankelijk te maken, heeft Wielerbus.nl daarom voor alle reizen van 2021 de aanbetaling geschrapt. Je kunt tot twee weken van tevoren kosteloos annuleren. Zo kun je dus ontspannen toeleven naar jouw geboekte reis. Mochten er vervolgens maatregelen gaan gelden die voor jou het reisgenot te veel beperken, kun je alsnog besluiten om niet mee te gaan. Indien Wielerbus van mening is dat we de reis niet naar behoren kunnen aanbieden, zullen wij annuleren en ontvang je ook jouw betaalde kosten retour op jouw bankrekening. We werken in zo’n geval niet met vouchers.

Ben je met Wielerbus fijn op reis, maar dient de situatie zich voor dat er onverhoop gerepatrieerd moet worden, weet dan dat we de touringcar altijd voor de deur van het hotel hebben staan. We zijn niet afhankelijk van overheden of eventueel gesloten luchtvaart.

Vragen? Mail ons gerust, wij staan met een prettig team klaar voor al je vragen.

Wanneer je een reis wil boeken kan dat via de knop ‘boeken’ in de betreffende reis. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, wordt deze in jouw reiskoffer geplaatst. Vanuit de reiskoffer kun je de boeking definitief bevestigen. Daarbij hoef je voor de reis nog niets direct te betalen. Alleen als je een inschrijving erbij boekt van een evenement, kan het zijn dat je die direct dient af te rekenen.

Voor reizen die vallen in 2021 hoef je pas twee weken voor vertrek jouw reissom te voldoen. Tot die tijd verlangen wij nog geen betaling. Voor reizen na 2021 ontvang je een mail voor de aanbetaling.

Dat klopt! Als reisaanbieder van pakketreizen, dit zijn samengestelde reizen zoals busvervoer en hotel, zijn wij verplicht om aangesloten te zijn bij een garantiefonds. U kunt hiervoor kiezen tijdens het boeken, We zijn opgenomen bij STO (Stichting Take Over). Deze stichting zorgt voor een veilige betaling. Uw reissom gaat naar een derdenrekening, en Wielerbus.nl ontvangt deze reissom, en die van uw mede reisgezellen als we weer netjes thuis zijn. Zo loopt je geen risico bij een faillissement.

Ja zeker, annuleren is geen probleem. De kosten van het annuleren zijn in meeste gevallen de hoogte van de aanbetaling, afhankelijk van de kosten die door wielerbus al gemaakt zijn.

Ja! Wij houden van iedere fiets. En net als dat wij graag hebben dat je zuinig bent op onze bus, gaan wij secuur om met jouw fiets. Wij weten wat het waard is. Jouw racefiets wordt prima vastgezet in de trailer, maar u mag ons gewoon helpen en/of uw fiets nog even extra controleren voordat hij op het rek de trailer ingeschoven wordt.

Mijn reis

0 artikelen

Geen reizen in je reismand.

Totaalbedrag

0,00