+31 (0)85 – 016 02 48

Fietsreis Girona April

1.275,00

Datum: 29 maart t/m 06 april 2025

Reiscode: 10588-1-1

Fietsreis Girona April

Girona is al een aantal jaar een vaste bestemming van Wielerbus.nl. En niet zonder reden!

Een ideale omgeving als trainingsgebied met goed geasfalteerde wegen, weinig verkeer en alle soorten landschappen dicht bij elkaar: vlak, glooiende kustwegen, heuvels, bergen en hooggebergte. En dat wat Girona echt onderscheidt van andere Spaanse gebieden: het is bijna een doolhof van mooie rustige weggetjes. Dus veel routemogelijkheden; je kunt hier makkelijk een week lang elke dag een compleet andere route doen.

Weinig regen, veel zon, warm, maar ook weer niet extreem veel temperatuurverschil met Nederland, zoals in Zuid-Spanje waar je lichaam eerst moet wennen aan het verschil. Hetzelfde klimaat als Mallorca. Je hebt gebieden waar vaak veel wind staat en gebieden waar weinig wind staat.

De stad
Girona is een mooie stad. Nog helemaal in de stijl van de Romeinse tijd vind je in alle kleine straatjes en pleintjes gezellige restaurants en terrassen. Er zitten veel wielergekke zaken om te shoppen of lekker te borrelen. Een overzicht van deze zaken tref je in onze eigen wielerbus app, waarvoor ongeveer 14dagen voor vertrek toegang hebt.

Je bent alleen? Gezellig als ook jij inschrijft! Onze reizen zijn met kleine gezelschappen en dat brengt de groepssfeer ten goede. Je keert na een gezellige week met nieuwe wielervrienden en vol energie huiswaarts!

Na het invullen van onderstaande gegevens dien je op het reiskoffertje te klikken (rechtsboven in de hoek) om je reis te bevestigen. Je hoeft dan nog niet direct te betalen.


Fietsreis Girona najaar 2024
Fietsreis Girona najaar 2024

Accommodatie 

We verblijven in Best Western Premier CMC Girona, net buiten het centrum van Girona. Dit comfortabele hotel biedt prettige (één-persoons) bedden, en een zeer uitgebreid ontbijt voor een goede fietsstart van de dag.

Het hotel beschikt over afgesloten ruimte, speciaal voor racefietsen. Er is de mogelijkheid om jouw fiets schoon te maken na de fietsrit. Er is een kleine fitnessruimte aanwezig, en je kunt gebruik maken van de Sauna in het hotel. Naast het hotel zit een groot winkelcentrum met supermarkt. Het gezellige centrum zit op loopafstand van het hotel.

Reisprogramma

ZATERDAG
Vandaag staat in het teken van de heenreis. Hiervoor zetten we onze touringcar in, voorzien van een mooie aanhanger waar jouw fiets perfect in vervoert kan worden. Je hoeft niets aan jouw fiets te doen, zoals hij thuis steeds klaar staat om door jou gebruikt te worden voor een rondje, zo kun je hem aanbieden aan 1 van onze crew leden. Onderweg doen we enkele stops om de benen te strekken en iedereen de gelegenheid te geven om te eten.

ZONDAG
Terwijl Girona langzaam ontwaakt voor hun zondag, komen wij rond 8u00 in de ochtend bij ons hotel aan. We starten de dag met een zeer uitgebreid ontbijt buffet. Indien de kamers nog niet gereed zijn, kunnen we ons omkleden in een door het hotel beschikbaar gestelde ruimte. We gaan in een rustig tempo de reis uit de benen fietsen. In de avond dineren we in het hotel, zodat we in de avond niet meer de deur uit hoeven. We kunnen ons voorstellen dat je direct na het diner richting je bedje wil!

MAANDAG T/M VRIJDAG
We bieden een dagelijks fietsprogramma aan, waarvan we zeker zijn dat iedereen aan zijn fietstrekken komt. Je kunt per dag kiezen uit 2-3 routes, die je vooraf ontvangt in een routeboek. Deze kun je een uiterlijk twee weken (maar vaak eerder) downloaden in je account, nadat je de reissom hebt voldaan. Naast de routes die op ons programma staan, tref je ook routes die je zelf kunt fietsen. Het is jouw vakantie, we vinden het gezellig als je mee fietst, maar bent ook vrij om alleen op pad te gaan.

ZATERDAG
Vandaag is de laatste fietsdag. Na onze fietsronde hebben we nog een gezamenlijk vroeg diner waarna we onze terugreis richting Nederland aanvangen. Je kunt uiteraard nog de hele dag (tot 15.00) beschikken over jouw kamer, zodat je fris en fruitig achterover kunt ploffen in de bus.

ZONDAG
In de loop van de ochtend komen we aan in Nederland. Tijd genoeg voor een wasje!

Reiskosten

Deze reis brengt voor jou de volgende kosten met zich mee;

Op basis van een tweepersoonskamer € 1275,00 p.p.
Op basis van een eigen kamer betaal je € 1635,00 p.p.

Reis je alleen en kies je voor een tweepersoonskamer, zullen we naar ons inzicht een gezellige kamergenoot aan je koppelen. Indien je alleen boekt, maar je wil op de kamer ingedeeld worden met een ‘bekende’ die ook alleen boekt of geboekt heeft, dan kun je dit aangeven tijdens het boeken.

Je betaalt niet direct bij boeken. Nadat we jouw boeking hebben gecontroleerd ontvang je een definitieve bevestiging. We vragen vervolgens een aanbetaling van 20% welke je binnen 14 dagen dient te voldoen. Uiterlijk 14 dagen voor vertrek dient de reis volledig te zijn voldaan.

De reissom is inclusief de volgende zaken:

  • vervoer per luxe touringcar met extra beenruimte
  • schadevrij en verzekerd vervoer van jouw fiets in onze hiervoor perfect ingerichte aanhanger
  • uitgebreid ontbijt in hotel
  • diners, soms op locatie in de stad.

Kosten die eventueel nog bij jouw reis zouden kunnen komen:

  • eten en drinken tijdens de stops gedurende de busreis
  • dagelijkse lunch; (vaak tijdens fietsentochten)
  • dranken tijdens diners

Nu boeken

Wissen
  • Hoofdboeker


Let op: Na het toevoegen van de reis aan je reismand dien je de boeking nog daadwerkelijk te plaatsen.

Mijn reis

0 artikelen

Geen reizen in je reismand.

Totaalbedrag

0,00