+31 (0)85 – 016 02 48

Fietsreis Toscane

975,00

Datum: 14 t/m 22 oktober 2023

Reiscode: 10791-1-1

Vertrekgarantie

Fietsreis Toscane

De fietsreis Toscane biedt voor fietsers van elk niveau een fantastische omgeving. Tijdens de fietsroutes kom je eeuwenoude cultuurlandschappen van olijf- en wijngaarden, akkers en bossen, gecombineerd met schitterend gelegen dorpen en stadjes vol culturele schatten tegen. De wegen zijn zelden vlak, maar veel echte cols vind je er niet.

Waarom je deze reis geweldig vindt

Of je jezelf nu als wielertoerist bestempelt, of als doorgewinterde wielrenner, het gebied biedt fantastische fietsroutes.

De stad

Tijdens de fietsreis Toscane verblijven we in Montecatini Terme, gelegen in de provincie Pistoia. De plaats ligt in het dal van het riviertje de Nievole. Montecatini Terme is een van de belangrijkste thermaalbadplaatsen van Europa.

Speciale fietstrailer

We hebben een speciale fietskar waarin alle fietsen schadevrij vervoerd worden. Je hoeft niets aan jouw fiets te doen, zoals hij thuis steeds klaar staat om een rondje te fietsen, zo kun je hem aanbieden aan één van onze crewleden.

Groepssamenstelling

De groep die met Wielerbus reist is een gemengd gezelschap. Iedereen is welkom! Er reizen duo’s en groepen mee, maar vooral ook fietsers die alleen boeken. Omdat de groepen kleinschalig zijn heb je altijd aanspraak en dankzij de busrit leer iedereen al kennen voordat je op de bestemming aankomt.

Onze reisbegeleiders

Iedere reis gaan er crewleden mee. Zij zijn te herkennen aan de kleding met het Wielerbuslogo erop. Alle crewleden zijn zelf wielrenners en fietsen mee met de routes. Zij zorgen dat iedereen weer veilig terug bij het hotel komt en helpen bij problemen. En heb je vragen? Stel ze gerust!

Opstaplocaties

Utrecht: P+R Westraven
Eindhoven: P+R Meerhoven
Maastricht: Stadionweg


Fietsreis Toscane 2024
Toscane Montecatini
Fietsreis Toscane 2024

Neem contact op om te kijken wat er nog mogelijk, het is te kort dag om nu nog online te reserveren

Zorgeloos overnachten

We verblijven in hotels die zorgvuldig zijn uitgekozen. Je kan altijd rekenen op aparte bedden, ontbijt en diner.

Kamerindeling

De kamerindeling wordt gemaakt wanneer alle inschrijvingen bekend zijn. Je komt altijd met iemand van hetzelfde geslacht op de kamer te liggen. Reis je samen met iemand anders? Dan is natuurlijk mogelijk om aan te geven dat je samen een kamer wilt delen.

Hotel

We verblijven in het fietsvriendelijke Hotel Regina. Het hotel is gelegen op loopafstand van het centrum (500m) van Montecatini Terme. Het hotel beschikt over een heerlijk openluchtzwembad (opening seizoen afhankelijk), en het vriendelijke personeel doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Het hotel serveert een ontbijtbuffet en beschikt over een lounge waar je kunt genieten van een drankje of een snack.

Diner

Het ontbijt nuttigen we gezamenlijk in het hotel. De diners worden gezamenlijk genuttigd, afwisselend in het hotel of in door ons vooraf gereserveerde restaurants.

Reisprogramma

Het is vakantie!

Je bent nergens toe verplicht, want het is vakantie. Wil je een dagje niet fietsen of een eigen route fietsen? Dan is dat geen probleem. Ook zijn er iedere dag zijn er meerdere routes van verschillende lengtes om uit te kiezen.

Onderstaand programma is onder voorbehoud.

Reisprogramma

Dag 1: zaterdag 14 oktober

Vandaag staat in het teken van de heenreis. Onderweg maken we enkele tussenstops om de benen te strekken en wat te eten.

Dag 2: zondag 15 oktober

In de ochtend zullen we aankomen in het hotel in Montecatini waar het ontbijt al voor ons klaarstaat. Na het ontbijt gaan we in een rustig tempo de reis uit onze benen fietsen. In de avond dineren we in het hotel, zodat we meer de deur uit hoeven.

Dag 3 – 7: Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

We bieden een dagelijks fietsprogramma aan, waarvan we zeker zijn dat iedereen aan zijn fietstrekken komt. Je kunt per dag kiezen uit 2-3 routes, die je vooraf ontvangt in een routeboek.

Dag 8: zaterdag 21 oktober

Na het ontbijt fietsen we een korte rit, waarna we warm gaan lunchen. Hierna zullen we weer richting Nederland vertrekken.

Dag 9: zondag 22 oktober

In de ochtend komen we aan in Nederland.

Reiskosten

Op basis van een eigen kamer: € 1.395,00
Op basis van een tweepersoonskamer: € 975,00

Betalen

Je betaalt niet direct bij boeken. Nadat we jouw boeking hebben gecontroleerd ontvang je een definitieve bevestiging. We vragen vervolgens een aanbetaling van 20% welke je binnen 14 dagen dient te voldoen. Uiterlijk 14 dagen voor vertrek dient de reis volledig te zijn voldaan.

 

Inbegrepen:

 • Retour vervoer Wielerbus vanuit diverse opstaplocaties
 • Hotels op basis van halfpension
 • Diners
 • Veilig vervoer van jouw racefiets
 • Eigen Wielerbus Crew mee
 • Routes, GPX-bestanden

Niet inbegrepen:

 • Eten en drinken tijdens de tussenstops gedurende de busreis
 • Dagelijkse lunch (vaak tijdens fietstochten)
 • Dranken tijdens de diners
 • Reisverzekering

Nu boeken

Wissen
 • Hoofdboeker


Let op: Na het toevoegen van de reis aan je reismand dien je de boeking nog daadwerkelijk te plaatsen.

Mijn reis

0 artikelen

Geen reizen in je reismand.

Totaalbedrag

0,00