+31 (0)85 – 016 02 48

Gerolstein Offroad

365,00

Datum: 05 t/m 07 november 2021

Reiscode: 10962-1

AnnuleringsgarantieGeannuleerd

Gerolstein Offroad

Een 3-daagse herfst-ride door de Duitse Eifel en de Limburgse heuvels over gravelwegen, ga jij met ons deze uitdaging aan?

Gravelbiken, koersen op grind en andere onverharde wegen wordt steeds populairder. Deze reis bied een unieke kans om te ontdekken of dit ook voor jou is weggelegd. Wie weet sta jij volgend jaar ook aan de start van Strade Bianche! 🙂

Ben je alleen? Gezellig als ook jij je inschrijft! Onze reizen zijn met kleine gezelschappen en dat komt de groepssfeer ten goede. Je keert na een gezellige ervaring met nieuwe wielervrienden en een geweldige energie huiswaarts!

 • We houden ons aan de dan geldende (en lokale) richtlijnen m.b.t. Corona. Deze zullen we voor vertrek duidelijk communiceren.
 • Het is geen wedstrijd. Ieder gaat voor zijn eigen uitdaging. Zowel de eersten als de laatsten krijgen evenveel waardering (tenslotte zit de laatste het langst op de fiets)
 • De snelheid mag je zelf bepalen. We zullen voor degene die dat fijn vinden groepjes maken voor verschillende snelheden. Je kunt ook gewoon lekker met je eigen gezelschap ‘en route’. De afstand, daar praten we je wel doorheen.

Bekijk hier hoe de Wielerbus omgaat met corona.

Na het invullen van onderstaande gegevens dien je op het reiskoffertje te klikken (rechtsboven in de hoek) om je reis te bevestigen. Je hoeft dan nog niks te betalen.


Helaas

Helaas, deze reis is niet te boeken. Neem contact op voor meer informatie.

De eerste nacht verblijven we in Hotel Löwenstein; een gezellig hotel met bar, ontbijtruimte en restaurant aan de rand van Gerolstein. Het hotel heeft een afgesloten ruimte voor de fietsen. De tweede nacht verblijven we in Hotel 2000 in Valkenburg. Ook dit hotel beschikt over een bar, ontbijtruimte en restaurant en een aparte ruimte voor de fietsen.

Reisprogramma

5 november 2021
Je wordt om 11 uur verwacht bij streekpark Klein Oisterwijk. Hier kun je je auto parkeren. Na koffie of thee met gebak vertrekken we om 12 uur comfortabel met de bus en de fietsaanhanger naar Gerolstein. Daar is er na aankomst de mogelijkheid om in de mooie omgeving van Gerolstein de benen los te fietsen. Rond 19 uur zullen we gezamenlijk dineren.

6 november 2021
Na het ontbijt gaat het echte werk beginnen! We vertrekken dan op de fiets richting Valkenburg. De snelheid mag je zelf bepalen. We zullen voor degenen die dat fijn vinden groepjes maken voor verschillende snelheden. Je kunt ook gewoon lekker met je eigen gezelschap ‘en route’. In Valkenburg zullen we rond 19 uur weer gezamenlijk dineren.

Gerolstein Offroad Wielerbus Etappe 1: 155km en 1900hm (onder voorbehoud van kleine wijzigingen) 

7 november 2021
Na het ontbijt stappen we weer op de fiets voor het laatste stuk van deze route.  We verwelkomen jullie weer in Oisterwijk waar we de dag afsluiten met een gezellige barbecue. Alle sterke verhalen van onderweg kun je dan nog eens rustig bespreken! Degenen die daarna nog willen na borrelen, zijn hier helemaal op de juiste plaats!

Gerolstein Offroad Etappe 2: 140km en 500hm (onder voorbehoud van kleine wijzigingen)

Reiskosten

Deze reis brengt voor jou de volgende kosten met zich mee;

Op basis van een tweepersoonskamer € 365,00 p.p..

Reis je alleen en kies je voor een tweepersoonskamer, zullen we naar ons inzicht een gezellige kamergenoot aan je koppelen. Indien je alleen boekt, maar je wil op de kamer ingedeeld worden met een ‘bekende’ die ook alleen boekt of geboekt heeft, dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen in jouw boeking.

Voor deze reis is geen aanbetaling nodig!

Inbegrepen in de reissom;

 • Koffie/thee met gebak als welkom bij vertrek
 • Overnachtingen in Gerolstein en Valkenburg o.b.v. halfpension (ontbijt en avondeten)
 • Volgauto die langs de route zwerft, en iets voorbij halverwege een standje inricht met sportdrank en versnapering. (Je kunt in de ochtend voor vertrek jouw spullen kwijt in de bevoorradingsbus, middels ons ‘bakjes-systeem‘)
 • Bagage vervoer naar beide hotels
 • Uitgebreide BBQ terug in Oisterwijk
 • GPX bestanden
 • Een hele berg gezelligheid, zoals je van Wielerbus.nl gewend bent! Maar dat is gratis.

Wat we buiten de reissom hebben gelaten;

 • Dranken tijdens diners en barbecue
 • Dagelijkse lunch
 • Eten en drinken tijdens de busreis

Bijzonderheden;

 • Parkeren bij streekpark Klein Oisterwijk  is gratis, maar carpool zo veel mogelijk samen i.v.m. een beperkt aantal parkeerplekken. Als je gebruik wilt maken van een van deze plekken, laat dit dan even weten. (Parkeren op eigen risico, er is geen bewaking)

Mijn reis

0 artikelen

Geen reizen in je reismand.

Totaalbedrag

0,00