+31 (0)85 – 016 02 48

Toscane | Montecatini

895,00

Datum: 15 t/m 23 oktober 2022

Reiscode: 10791-1

Vertrekgarantie

Toscane | Montecatini

Toscane biedt voor fietsers van elk niveau een fantastische omgeving. Of je jezelf nu als wielertoerist bestempelt, of als doorgewinterde wielrenner, het gebied biedt fantastische fietsroutes.

Je treft er eeuwenoude cultuurlandschappen van olijf- en wijngaarden, akkers en bossen, gecombineert met schitterend gelegen dorpen en stadjes vol culturele schatten. De wegen zijn er zelden vlak, maar veel echte cols vind je er niet.

Je bent alleen? Gezellig als ook jij je inschrijft! Onze reizen zijn met kleine gezelschappen en dat brengt de groepssfeer ten goede. Je keert na een gezellige week met nieuwe wielervrienden huiswaarts!

Bekijk hier hoe de Wielerbus omgaat met corona.

Na het invullen van onderstaande gegevens dien je op het reiskoffertje te klikken (rechtsboven in de hoek) om je reis te bevestigen. Je hoeft dan nog niks te betalen.


Neem contact op om te kijken wat er nog mogelijk, het is te kort dag om nu nog online te reserveren

Accommodatie

We verblijven in het fietsvriendelijke Hotel Regina. Het hotel is gelegen op loopafstand van het centrum (500m) van Montecatini Terme. Het hotel beschikt over een heerlijk openluchtzwembad (opening seizoensafhankelijk), en het vriendelijke personeel doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken.

Het hotel serveert een ontbijtbuffet en beschikt over een lounge waar je kunt genieten van een drankje of een snack.

Diner

Het ontbijt nuttigen we gezamenlijk in het hotel. De diners worden gezamenlijk genuttigd, afwisselend in het hotel of in door ons vooraf gereserveerde restaurants.

De stad

We verblijven in Montecatini Terme, gelegen in de provincie Pistoia. De plaats ligt in het dal van het riviertje de Nievole. Montecatini Terme is een van de belangrijkste thermaalbadplaatsen van Europa.

Reisprogramma

Onderstaand programma is onder voorbehoud. Het is niet verplicht om deel te nemen aan door Wielerbus georganiseerde tochten, iedereen is vrij om een eigen invulling aan zijn vakantie te geven.

Zaterdag 15 oktober

Vandaag staat in het teken van de heenreis. We beginnen rond de middag met onze ophaal route door Nederland. Hiervoor zetten we onze touringcar in, voorzien van een mooie aanhanger waar jouw fiets perfect in vervoerd kan worden. Je hoeft niets aan jouw fiets te doen, zoals hij thuis steeds klaar staat om door jou gebruikt te worden voor een rondje, zo kun je hem aanbieden aan 1 van onze crewleden. Onderweg maken we enkele stops om de benen te strekken en iedereen de gelegenheid te geven om te eten.

Zondag 16 oktober

In de ochtend zullen we aankomen in het hotel in Montecatini waar het ontbijt al voor ons klaar staat. Na het ontbijt gaan we in een rustig tempo de reis uit onze benen fietsen. In de avond dineren we in het hotel, zodat we meer de deur uit hoeven.

Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober

We bieden een dagelijks fietsprogramma aan, waarvan we zeker zijn dat iedereen aan zijn fietstrekken komt. Je kunt per dag kiezen uit 2-3 routes, die je vooraf ontvangt in een routeboek. Het is jouw vakantie, we vinden het gezellig als je mee fietst, maar bent ook vrij om alleen op pad te gaan. Het avondeten wisselen we af door met z’n allen in het hotel te eten of gezamenlijk in een nabijgelegen restaurant te dineren.

Zaterdag 22 oktober

Na het ontbijt fietsen we een korte rit, waarna we warm gaan lunchen. Hierna zullen we weer richting Nederland vertrekken.

Zondag 23 oktober

In de ochtend komen we aan in Nederland.

Reiskosten

Deze reis brengt voor jou de volgende kosten met zich mee;

Op basis van een eigen kamer:                   € 1195,00
Op basis van een tweepersoonskamer:      € 895,00

Je betaalt niet direct bij boeken. Nadat we jouw boeking hebben gecontroleerd ontvang je een definitieve bevestiging. We vragen vervolgens een aanbetaling van 20% welke je binnen 14 dagen dient te voldoen. Uiterlijk 14 dagen voor vertrek dient de reis volledig te zijn voldaan.

De reissom is inclusief de volgende zaken:

  • vervoer per luxe touringcar met extra beenruimte
  • schadevrij en verzekerd vervoer van jouw fiets in onze hiervoor perfect ingerichte aanhanger
  • ontbijt (incl. 16 oktober)
  • diners

Kosten die eventueel nog bij jouw reis zouden kunnen komen:

  • eten en drinken tijdens de stops gedurende de busreis
  • dagelijkse lunch (vaak tijdens fietsentochten)
  • dranken tijdens diners

Nu boeken

Wissen
  • Hoofdboeker


Let op: Na het toevoegen van de reis aan je reismand dien je de boeking nog daadwerkelijk te plaatsen.

Mijn reis

0 artikelen

Geen reizen in je reismand.

Totaalbedrag

0,00