Ook mogelijk touringcarverhuur zonder fietsen!

Wielerbus is vooral bekend onder wielrenners. Logisch, want met onze speciaal ingerichte aanhanger voor racefietsen, weet je dat jouw dure racefiets veilig en net zo comfortabel als jij zelf, mee op reis gaat. Daarnaast hebben we met onze aanhanger een snelle laad- en lostijd, en zijn er geen aanpassingen aan de fietsen nodig.

De Wielerbus is echter ook zonder fietsaanhanger te huur. Je kunt dus met jouw sportvereniging, hobby club of bijvoorbeeld collega’s de touringcar met chauffeur huren voor jouw uitje. Je geniet dan mee van alle gemakken van onze comfortabele touringcar, zoals XL-beenruimte, live TV, usb oplaadpunten, en uiteraard de koffie die met alle liefde vers door mij wordt gezet!

We ontvangen regelmatig de vraag vanuit ons fietsnetwerk of ze Wielerbus ergens mee kunnen helpen om dit minder fijne reisjaar door te komen. Dat kan, door in jouw netwerk, vriendengroep of onder collega’s Wielerbus aan te dragen als men op zoek is naar groepsvervoer!

Tags: bus huren, groepsvervoer, luxe touringcar, touringcar huren

Bouwjaar 1979, vader, eigenaar Wielerbus.nl en KMT Tours. Zit graag op de fiets met gezellige mensen, bergen zijn mooi, reis graag, maar oost west thuis best!