Terugblik 2022: crewleden

Iedere reis staan er crewleden klaar om er weer iets onvergetelijks van te maken. Ook dit jaar hebben ze van iedere fietsreis een feestje weten te maken. Steven, Sanne en Ward blikten terug naar hun hoogtepunt(en) van 2022.

 

Steven

Terugblik 2022 crewleden: Steven

Terugblik 2022 crewleden: Steven

Rit vier van de Corsica trip was een absoluut hoogtepunt in 2022. Een rit met varkens langs de kant van de weg, de hoogste top van het eiland, prachtige desolate stukken, ruwe natuur en de gekregen druiven van een local. Wat ook altijd zal bijblijven is de pauze in Colomba, een piepklein en authentiek cafeetje. Het dook op uit het niets, op een moment dat het broodnodig was. De eigenaar stelde met grote trots de regionale charcuterie en kaas voor, we genoten met volle teugen. De koffie smaakte beter dan ooit. Een rit waarbij iedereen euforisch van de fiets stapte, en nog maar eens besefte waarom fietsen zo leuk is.

 

Terugblik 2022 crewleden: Sanne

 

Sanne

De tweede dag van Wielerbus On Tour van Varese naar de Cauberg. Op 3 juli beklommen we de Oberalpass, Gotthard Pass en de Nufenen pass. Het was een schitterende dag door de Zwitserse bergen met prachtig weer en een hele leuke groep!

 

 

 

Ward

  1. Terugblik 2022 crewleden: WardPyreneeën west naar oost. Samen afzien met een hele groep met prachtige uitzichten in de centrale zone van de Pyreneeën. Met de Col du Tourmalet, de Col d’Aubisque (foto) als absolute hoogtepunten.
  2. Wielerbus On Tour 4. Regen kan een afknapper zijn op een reis, maar het kan ook hele mooie zichten opleveren zoals op de Grimselpass (foto).Terugblik 2022 crewleden: Ward