Fietsreis gratis annuleren

Nu de temperaturen beginnen te dalen lijken het voorjaar en de zomer nog ver weg. Maar vergis je niet! Wie goed voorbereid aan het wielerseizoen wil beginnen moet nu plannen maken.

De meeste fietsers kunnen al niet meer wachten om weer heerlijk in het zonnetje op de fiets te stappen, af te zien tijdens het klimmen en te genieten van het afdalen. Of misschien staat een van de klassiekers van komend voorjaar wel op je lijstje. Heb je een fietsreis op het oog maar wil je extra bedenktijd? Geen probleem! Wielerbus.nl biedt de mogelijkheid om kosteloos te annuleren.

Hoe werkt het?
Wij begrijpen nu alles om ons heen duurder wordt dat het misschien financieel lastig kan worden om op vakantie te gaan en dat je vlak voor de reis geblesseerd kan raken. Om toch zorgeloos te kunnen boeken zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Tot 21 dagen voor de vertrekdatum gratis annuleren, je ontvangt het gehele bedrag terug.
  • Tot 7 dagen voor de vertrekdatum annuleren wordt er 50% van de reissom in rekening gebracht, je ontvangt de helft van het bedrag terug.

Zo verzeker je je toch van een plek in de bus maar hoef je niet in de stress te zitten of betalen wel mogelijk is. Twijfel je? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Let op: met uitzondering van evenementen.