Het reisprogramma van Wielerbus voor dit seizoen

Na bijna een jaar nauwelijks met de Wielerbus onderweg te zijn geweest, staat bij Wielerbus het vizier weer op scherp. De reiswereld gaat langzaamaan open en dat betekent dat buitenland reizen weer snel kunnen.

Wat is Wielerbus?

De Wielerbus verzorgt groepsreizen naar verschillende bestemmingen in Europa en bezoekt bekende cyclo’s. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan reisbestemmingen waar verschillende uitdagende fietsroutes worden gefietst en bekende cols worden bedwongen. De bus brengt wielrenners op comfortabele wijze naar Spanje, Frankrijk, Italië en andere landen. Racefietsen gaan op een veilige manier mee in de speciale fietsaanhanger. Het reisaanbod wordt regelmatig aangevuld en op de nieuwe website, die in mei is gelanceerd, zijn alle details te vinden en kan online geboekt worden.

Voorwaarden & corona

Boeken kan voor reizen die in dit jaar vallen zonder aanbetaling, en de volledige reissom hoeft pas 2 weken voor vertrek te worden voldaan. Je kunt tot twee weken van tevoren kosteloos annuleren. Zo kun je als reiziger dus makkelijk nu boeken, en uiteindelijk twee weken voor vertrek beslissen of je daadwerkelijk mee gaat!

De reiskalender

Bron: https://www.cycloworld.cc/nieuwsartikel/het-reisprogramma-van-wielerbus-voor-dit-seizoen/1571