Maak kennis met de Wielerbus.nl app

Een paar weken geleden kondigden we al aan dat Wielerbus een app aan het ontwikkelen was. Nu kunnen we zeggen: ‘We zijn live!’ Eindelijk is het zover. De app staat in de Apple Store en in de Google Playstore. Hoe gaaf! In deze blog: Maak kennis met de Wielerbus.nl app.

Jouw persoonlijke reisgids

Met de Wielerbus.nl app heb je toegang tot een gepersonaliseerde reisgids voor elke fietsreis die je met ons maakt. De app geeft een overzicht van de hele reis: een planning van iedere dag vanaf vertrek, GPX-routes, hoogtepunten en hotel informatie.

Essentiële reisinformatie binnen handbereik

Je hoeft dus niet meer jouw hele mailbox door te zoeken naar de juiste informatie! Iedereen ontvangt dagelijks enorm veel mail waardoor ook onze mailtjes met (belangrijke) informatie ondersneeuwen. Nu heb je alle benodigde informatie binnen handbereik. Je hoeft simpelweg alleen de app te openen.

Live updates

Mocht er tijdens jouw reis wat veranderen dan zie je dat in de app. Heb je de meldingen aan staan? Dan ontvang je een berichtje op je telefoon wanneer er iets is aangepast. Zo ben je er dus snel bij.

Fotogalerij

Tijdens de reis leggen we allemaal herinneringen vast. Daar is vakantie voor, toch? In de app kan je foto’s delen met je medereizigers. Wel zo leuk!

Chat

In de app zijn twee verschillende mogelijkheden om te chatten. Als eerste is er een groepschat. Hier kan je samen met jouw reisgenoten kletsen. Heb je een vraag aan ons? Ook alle crewleden zijn via de app bereikbaar. Aan de crewleden kan je privé vragen stellen, dit kunnen jouw medereizigers niet lezen.

Stappenplan

De app is voor de eerstkomende reizen al bij de fietsers in gebruik. We krijgen enkele vragen over het toevoegen van de reis in de app. Een korte uitleg:

  1. Download de app in de App Store (Apple) of Google Playstore (Android). Vul in de zoekbalk ‘Wielerbus.nl app’ in en download de app. Na deze stap hoef je nog niks in de app in te vullen of in te loggen. Dat komt bij de volgende stap.
  2. Via de mail ontvang je jouw unieke codevoor de reis in de vorm vaneen link. Klik optie 1 aan. Er wordt gevraagd of je de link via de Wielerbus.nl app wilt openen. Accepteer deze optie.
  3. De app opent zichzelf en jouw unieke code staat ingevoerd. Vul jouw naam en e-mailadres in en klik op ‘Geef me toegang’.
  4. Je hebt nu toegang tot jouw reis.

Ga je met ons mee op reis? Dan kan je de app downloaden en zodra je jouw code ontvangt, inloggen in de app.