Extra reis GF Milan – San Remo

Bijna 300 kilometer fietsen vanuit Milan, over de Povlakte en langs de Italiaanse Rivièra en je komt uit in badplaats San Remo. Een leuke granfondo met gelijknamige naam én parcours als de profs in het voorjaar tijdens Milan – San Remo.

Wielerbus is al jaren gewaardeerde gast op dit wielerfeestje. We vielen er zelfs al in de prijzen als ‘grootste touroperator’ tijdens de 2019 editie. Ook in 2022 zijn we van de partij.

We hebben, anders dan voorheen, twee reizen naar dit evenement op de planning staan. De eerste reis is met vertrek op vrijdag in de avond, zodat je zaterdags op de middag arriveert, zondag jouw granfondo Milan – San Remo kunt beslechten, en maandag weer op tijd de bus in richting Nederland. Een tweede versie, en die is nieuw, vertrekt een dag eerder, op donderdag avond. Hierdoor heb je een extra dag om te acclimatiseren en naar de dag van de granfondo toe te werken.

Voor beiden reizen geldt dat we maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben, dus aarzel niet te lang als je deze granfondo voor 2022 op jouw bucketlist hebt gezet! Wij zijn official Touroperator voor dit evenement dus boek je via Wielerbus dan zit je goed!