Terugblik 2022

Nog heel even en we knallen het nieuwe jaar in. Tijd dus voor een korte terugblik naar 2022. Drie hoogtepunten staken er voor Wielerbus.nl dit jaar bovenuit. We bezochten onder andere samen met een bus vol wielrenners een nieuwe fietsbestemming en we werden bij een grote klassieker uitgeroepen tot de grootste touroperator.

 

1. Twee volle bussen naar Strade Bianche

Terugblik 2022: Strade Bianche

Maar liefst 80 wielrenners streepten dit jaar een Gran Fondo van hun bucketlist af. Met twee volle bussen reden we naar de Italiaanse voorjaarsklassieker. De gravelrit was twee keer uitgesteld vanwege corona naar september 2021 met tropisch weer. Dit jaar gaan we weer op de oude datum in maart van start. Met profs dames en heren in hetzelfde weekend!

 

2. Grootste touroperator

terugblik 2022: touroperator milan -san remo

Wauw, wat een prijs! Bij Milan – San Remo werden we wederom benoemt tot grootste touroperator. We gingen dus niet met lege handen naar huis. Er moest plek in de bus gemaakt worden voor een heuse beker.

Wat houdt grootste touroperator in? Dat we de meeste deelnemers als groep hadden. Als touroperator zorgen wijdat jij lekker kan fietsen en nergens druk over hoeft te maken. Zo regelen wij het vervoer (per fietsbus), verblijf en eten. Genieten toch?! Omdat we official touroperator zijn kunnen we via korte lijnen

inschrijving van de deelnemers beheren. Door de inzet van eigen bussen gaat de bagage in eigen beheer van Milan naar San Remo. Wel zo fijn, want dan weet je zeker dat je bagage na een lange dag in het zadel (295 km over onder andere de Poggio en Cipressa) bij aankomst in het hotel klaarstaat.

 

3. Corsica ontdekt

Terugblik 2022: eerste keer corsica

Voor het eerst vertrok Wielerbus.nl naar het eiland Corsica. Een nog niet heel bekend eiland onder de fietsers, maar een prachtige omgeving om te fietsen. Dat vond ook Steven, lees hier zijn verhaal over de reis.

Kortom, het was een mooi jaar. We kijken uit om ook in 2023 weer veel wielrenners hun doelen te kunnen laten behalen en onvergetelijke herinneringen te maken.